Hervottoman rehellinen auton myynti-ilmoitus: ”P**ka Ford Escape”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huomiota herättävien ja ytimekkäiden myynti-ilmoitusten keksiminen on joskus vaikeaa puuhaa. Vielä vaikeampaa se on, mikäli haluaa ilmoituksen olevan rehellinen. Eräs amerikkalaismies on kuitenkin onnistunut kummassakin kaupitellessaan Ford Escape -autoaan Craigslist-sivustolla.

Craigslist
Craigslist

Jo pelkässä myynti-ilmoituksen otsikossa auton todetaan olevan ”Paska Ford Escape”. Ilmiotuksessa menipelin kuvaillaan olevan ruosteinen, kulkevan paskasti ja pysähtelevän ajon aikana. Mies myös tarjoaa ilmoituksessa ideoita sen suhteen, mitä autolle kannattaa tehdä.

– Tule hakemaan se. Aja auto jokeen. Polta se. Anna koirasi asua sen sisällä. Ihan sama, ilmoituksessa lukee.

Rehellinen ilmoitus kuitenkin ilmeisesti tehosi. Reddit-käyttäjä Jarvizzzin mukaan kyseessä oli hänen sisarensa auto, joka meni heidän isänsä laatiman ilmoituksen voimin kaupaksi alle tunniksi. Myös 700 dollarin, eli noin 617 euron hinnalla saattaa olla jotain vaikutusta asiaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.