Leonardo DiCaprio järjesti Rihannalle spektaakkelimaiset synttäribileet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna täytti hiljattain 27 vuotta. Beverly Hillsissä sijaitsevassa yksityislukaalissa oli sen kunniaksi järjestetty spektaakkelimaiset juhlat .Tähden syntymäpäiväjuhlista ei menoa tai julkimoita puuttunut ja lähteiden mukaan vieraat bilettivät aamusta iltaan.

Us Weekly -lehden mukaan juhlien seremoniamestariksi on paljastunut näyttelijä Leonardo DiCaprio. Rankasta juhlimisestaan tunnettu näyttelijäkomistus on aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä poptähteen.

Juhlien järjestäminen Rihannalle viittaisi siihen, että DiCaprio on menettänyt sydämensä barbadossyntyiselle kaunottarelle. Juhlien jälkeen näyttelijä ja laulajatar nähtiin yhdessä Los Angelesilaisessa 1Oak -yökerhossa. Sivulliset kertoivat lehdille, että pariskunta ei kyennyt pitämään näppejään erossa toisistaan. Rihannan ja Leonardon nähtiin suutelevan julkisesti yökerhossa.

Popparin juhlissa olleet maailmantähden ovat julkaisseet Instagram-tileillään kuvia bileistä. Toistaiseksi Rihanna on onnistunut välttelemään yhteiskuvia hänestä ja Leonardosta, mutta on vain ajankysymys, milloin kuvatodisteita saadaan.

Last night happy #Bday @badgalriri #rihanna #LA

Video, jonka Angela Martini (@angela_martini) julkaisi