Karmiva televisiomainos – miehen pää pojan suussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanissa arvostetaan todella paljon kirjaviisautta ja japanilaiset ovat tunnettuja ahkeruudestaan ja siitä, että he opiskelevat paljon, ovat tunnollisia ja menestyvät koulussa yleensä hyvin. Nyt Japanissa on tehty todella omituinen mainos englanninkieliselle koululle.

Mainoksessa isä kysyy lapseltaan japaniksi, että mitä hänelle kuuluu. Kysymystä seuraa yllätys, kun lapsi avaa suunsa ja aikuisen miehen pää ilmestyy pojan suuhun. Miehen pää vastaa isälle englanniksi, että hän voi oikein hyvin ja kertoo, että heidän koulussaan on sellaisia englannin kielen opettajia, jotka puhuvat englantia äidinkielenään.

Mainos on lyhyt ja kestää vain 15 sekuntia, mutta niinkin pieneen aikaan on saatu todella omituisia tunnetiloja aiheuttava video aikaiseksi. Pään ilmestyminen pojan suuhun näyttää karmivalta varsinkin, kun pää puhuu todella pirteästi hymyillen englantia pojan suussa.