Vanhemmat tatuoivat itselleen tyttärensä ison syntymämerkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilaiset vanhemmat ottivat isot tatuoinnit jalkoihinsa, ettei heidän pieni tyttärensä tuntisi olevansa epätavallinen, koska tytöllä on jalassaan iso punainen syntymämerkki, joka peittää jalan laajalta alueelta.

The Mirror -lehden mukaan puolitoistavuotiaan Honey-Raen jalassa oli punainen syntymämerkki, kun hän syntyi. Tytön kasvettua syntymämerkki on kasvanut myös ja peittää nyt oikean jalan ulkosyrjän lähes kokonaan. Honey-Raen äiti Tanya Phillips kertoo, että syntymämerkki on peräisin synnytyksen aikaisista komplikaatioista.

Vanhemmat eivät halunneet, että tyttärensä tuntisi oloaan rumaksi tai huonolla tavalla erilaiseksi, joten he päättivät ottaa tytön syntymämerkin kaltaiset isot punaiset tatuoinnit jalkoihinsa.

Vanhemmat kertoivat jopa aikuisten ihmisten osoittelevan kesäisin tytön jalkaa, jos hänellä oli shortsit tai mekko päällään. Adam ja Tanya päättivät, että heidän tyttärensä ei tarvitse olla ainut, jonka jalka näyttää erilaiselta.