Khloe Kardashiania ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Khloe Kardashian on vaihtanut hiustyyliään näyttävällä tavalla. Tummaverikkö on vaalentanut hiuksiaan voimakkaasti ja lyhentänyt hiustensa pituutta. Muodonmuutos on onnistunut ja neitokainen näyttää tyrmäävän kauniilta.

I'm in love with my blonde hair!!! @traceycunningham1 you killed it with this color!!!

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

Daily Mail -lehden mukaan muodonmuutosta vauhditti tieto muotituomarin pestistä ohjelmassa Fashion Police. Huhujen mukaan Khloe Kardashian on palkattu ohjelmaan Kelly Osbournen tilalle.

UsWeekly-lehti uutisoi artikkelissaan, että ohjelman tuomarit Giuliana Rancic ja Osbourne olivat ajautuneet riitoihin keskenään ja toisen oli luovuttava paikasta ohjelmassa. Khloe Kardashian on näillä näkymin saanut paikan yhtenä ohjelman tuomareista.

Kelly Osbourne on hiljattain ilmoittanut eronneensa ohjelmasta erimielisyyksien takia. Ilmoituksellaan hän oikaisi väärän käsityksen, jonka mukaan Khloe olisi syrjäyttänyt neitokaisen. Osbournen mukaan hän lähti ohjelmasta vapaaehtoisesti, sillä hän ei enää halunnut työskennellä Giulianan kanssa.