Trombi iski uimarannalle – ihmiset lentelivät kuin hiekanjyväset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaunis päivä oli houkutellut ihmisiä rannalle viettämään päivää Penambucossa, Brasiliassa. Auringonottajien ja uimareiden nautintoa ei kestänyt pitkään, sillä taivaalle alkoi kerääntyä tummia pilviä. Tuulet alkoivat yltyä ja keli viiletä, mutta kaikki eivät poistuneet rannalta.

Sinnikkäimmät jäivät odottelemaan sään paranemista. Sitten merellä alkoi muodostua uhkaavan näköinen vesipatsas. Rannalla olleet ihmiset katselivat uteliaina merellä olevaa pyörrettä ja alkoivat räpsiä siitä kuvia. Paikallinen asukas on kuvannut asuntonsa parvekkeelta käsin mereltä lähestyvää pyörrettä.

Pian valtava vesipatsas syöksyi vauhdilla kohti rantaa jättäen ihmisparat armoitta sen jalkoihin. Sivullisen kuvaamalta videolta näkyy, kuinka ihmiset lensivät avuttomina pyörteessä. Metro-lehden mukaan ei ole tiedossa, onko tapahtuma vaatinut ihmishenkiä. Videon kuvauksen mukaan vakavilta loukkaantumisilta ei ole vältytty ja ihmisiä on kiidätetty sairaalaan tapauksen johdosta.