Glamour-malli bikineissä uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti viime vuonna Ariana-tyttären. Realitytähti treenasi kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen, ja on sittemmin esitellyt kuntoilunsa tuloksia ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash

Nyt 32-vuotias malli on kuvattu lomailemassa Miamin auringon alla. Valokuvaajat ikuistivat Imogen Thomasin viettämässä tyttärensä kanssa aikaa bikineissä Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.

Splash
Splash
Splash
Splash