Näin Australiassa: Mies veti vessanpöntön, kannen alla odotti ikävä yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian eristäytyneisyys on johtanut siihen, että mantereella voi törmätä lukuisiin ainutlaatuisiin eläinlajeihin. Valitettavasti kenguruiden, vesinokkaeläinten ja koaloiden joukkoon mahtuu myös iso määrä ihmiselle vaarallisia ötököitä, käärmeitä ja kaloja.

Australialainen Barry Morrissey jakoi Youtubessa videon, jossa hänen vessanpönttönsä kannen alta paljastuu huuhdeltaessa suurikokoinen hämähäkki. Kahdeksanjalkainen ötökkä ei suinkaan katoa veden mukana viemäriin, vaan onnistuu kuin ihmeen kaupalla pelastautumaan takaisin pytyn reunalle.

Myöhemmin Barry julkaisi uuden videon, jossa hän yrittää jälleen hankkiutua eroon wc-tiloihinsa asumaan muuttaneesta hämähäkistä. Ötökkä onnistuu erittäin sitkeäksi tapaukseksi, sillä miehen toistuvista yrityksistä huolimatta hän ei onnistu edelleenkään huuhtelemaan otusta viemärin syövereihin.