Kodittomien rehellisyys vailla vertaa – näin kävi löydetylle setelille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monista nettivideoistaan tunnettu pilailija Johal oli päättänyt selvittää, kuinka rehellisiä kodittomiksi jääneet ihmiset olivat. Piilokamera seurasi nuorta miestä, joka kierteli kyselemässä kodittomilta, oliko maasta löytynyt seteli heidän.

Vaikka miehen kysymykseen olisi ollut helppo valehdella, ei videolla esiintyneet kodittomat sortuneet epärehellisyyteen. Maahan pudonnut 20 dollarin seteli olisi ollut helppo lunastaa itselleen, mutta kukaan ei lähtenyt huijaamaan Johalia.

Nuori mies oli erittäin liikuttunut kodittomien rehellisyydestä. Jokainen heistä kertoi, että raha ei ollut heidän ja joku muu oli varmaan pudottanut sen. Rehellisyydestä palkinnoksi Johal antoi setelinsä lopulta kodittomille. Jokainen heistä oli ansainnut rahat itselleen.