Kotiäiti yritti tehdä etätöitä – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Työskenteleminen kotitoimistosta voi olla joidenkin mielestä mukavaa, mutta toisille kotona on liikaa häiriötekijöitä. Lemmikit tulevat häiritsemään ja kerjäämään huomiota ja ajatukset saattavat harhailla myös tekemättömissä kotitöissä.

Nyt näemme, miten töiden tekeminen sujuu äidiltä taaperoikäisen lapsen kanssa. Esther Anderson on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän näyttää millaista työskentely kotoakäsin on. Anderson istuu olohuoneessa kannettavan tietokoneensa kanssa lelujen keskellä ja luonnollisesti pikkuista kiinnostaa äidin tekemiset paljon enemmän kuin äidin ympärillä olevat virikkeet.

Lapsi tulee suloisesti keskeyttämään äidin työt istuutumalla ja kiipeämällä naisen syliin ja tuomalla hänen luokseen leluja. Esther Anderson sanoo videonsa kuvauksessa, että hän ei kykene ymmärtämään, miten jotkut äidit pystyvät työskentelemään kotona.

Näin kävi, kun hän yritti ja video loppuukin siihen, kun äidin silmän välttäessä lapsi kävelee pois huoneesta ja alkaa itkemään. Anderson lisäsi kuitenkin loppuun myös lempilainauksensa, jonka mukaan lapset eivät ikinä ole häiriöksi tärkeämmiltä töiltä vaan lapset ovat kaikkein tärkeintä työtä.