Adoptiovanhemmat näkivät lapsensa ensikertaa – video saa vedet silmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aviopari oli pitkään haaveillut perheenlisäyksestä. Yhdeksän vuoden ajan pariskunta oli yrittänyt saada lasta, vaikka heille oli kerrottu, että mahdollisuus raskauteen oli pieni. Adoptio oli ollut heille yksi vaihtoehdoista usean vuoden ajan.

Eräänä päivänä puhelin soi ja parille kerrottiin, että heidät oli valittu pienen vauvan tuleviksi vanhemmiksi. Sairaalaan oli toimitettu hylätty vauva, jonka perheestä ei ollut tietoa. Niinpä vauvalle etsittiin adoptiovanhemmat. Vuosien odotus adoptiojonossa oli palkittu.

Vanhemmat ovat kuvanneet videolle hetken, jolloin he menivät sairaalaan tapaamaan ensimmäistä kertaa tulevaa lastaan. Pariskunnan sydäntä pakahduttava ilo oli käsin kosketeltavissa. Sairaalan käytävillä molempien onnellisuus alkoi purkautua ilon kyyneleinä. 

Kun he näkivät pedillä makaavan pienen vauvan, molemmat purskahtivat itkuun. Pieni ja kaunis lapsukainen oli heidän lapsensa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö kyseessä olisi heidän elämänsä onnellisin hetki. Koskettava ensikohtaaminen saa myös katsojalla vedet silmiin. Hylätty vauva oli löytänyt vanhempansa.