Krapulapäivän pelastus! Pizzatilaus napinpainalluksella

Ruoka · Tim Isokivi

Pizzan tilaaminen on nykyään erittäin helppoa, ainakin isommissa kaupungeissa. Monet ruokaa kotiin kuljettavista ravintoloista ottavat nimittäin tilauksia vastaan internetissä, joten krapulaisen pizzannälkäisen ei tarvitse nähdä vaivaa edes puhuakseen puhelimeen.

Kerroimme viime vuonna palvelusta, jonka avulla lempipizzansa voi tilata yhdellä napinpainalluksella. Nyt se on saanut seuraajan. Startup-yritys La Comanda esitteli Barcelonassa järjestettyssä Mobile World Congress -tapahtumassa Click’N’Pizza -keksintöä, jonka luvataan tuoda pizza asiakkaan kotiovelle yhden napin painaluksella.

Asiakkaan täytyy tietenkin ensin syöttää tilattavan pizzan tiedot internetiin, mutta jatkossa hänen ei tarvitse nähdä sitäkään vaivaa. Wi-Fi-verkkoa hyödyntävä Click’N’Pizzan led-ruudulta asiakas voi tarkkailla muun muassa ruoan toimituksen edistymistä. Yritys tekee parhaillaan yhteistyötä Pizza Hut -ravintolaketjun kanssa, joten amerikkalaiset saattavat päästä tilaamaan pizzaa kotiinsa keksinnön avulla jo tulevan kesän aikana.