Pussillinen Kanye West -konsertin ilmaa 65 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Kanye West on asemoinut itsensä artistimaailmassa Jumalasta seuraavaksi, ja hänen ympärillään tapahtuvat asiat ovat sen mukaisia. Koomisia ylilyöntejä tapahtuu jatkuvasti, ja nyt niistä tuorein aiheuttaa jälleen hilpeyttä verkossa. Myynnissä on nimittäin Kanyen konsertin ilmaa.

eBay
eBay

Ebay-nettihuutokaupassa myytiin pussillinen ilmaa, jonka väitettiin olevan pussitettu Kanye Westin Yeezus-tourin konsertissa. Ilman lähtöhinta oli viisi dollaria. Vielä erikoisemmaksi tapauksen tekee se, että ilmapussista tehtiin lopulta yli 90 tarjousta, joista korkein oli 65.000 dollaria.

Myyjä ei kuitenkaan kerro mistä konsertista ilman väitetään olevan peräisin eikä osoita esimerkiksi lippua tai muutakaan näyttöä siitä, että hän on ollut konsertissa. Ilman kovan hinnan myötä mukaan on nyt tullut muitakin myyjiä, jotka kauppaavat samalla tavalla Kanyen konsertin ilmaa. Eräs vitsailija myy pieruilmaa Kanyen konsertista.

eBay
eBay