Seksiä ”500 kertaa päivässä” – Kim ja Kanye yrittävät toista lasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin ja Kanye Westin uuden lapsen yrittämisestä on huhuttu North Westin syntymästä lähtien. Aiemmin tänä vuonna Kardashian kertoi, että he yrittävät tosissaan kaksivuotiaalle tyttärelleen sisarusta.

Kardashian on paljastanut hänen perheensä tähdittämässä Keeping Up with the Kardashians -realitysarjassa, miten tosissaan he todella ovat yrittäneet. Kim kertoi kymmenettä tuotantokautta esittelevässä teaserissa, että hän ja Kanye West ovat harrastaneet seksiä 500 kertaa päivässä ja nainen näyttääkin kovin uupuneelta tämän uurastuksen johdosta.

34-vuotias kaunotar on siis tosissaan lapsen yrittämisessä ja he ovat käyttäneet kaiken mahdollisen ajan toisen lapsen alulle saattamiseksi.

Kanye West oli BBC Radio 1 -kanavalla Zane Lowen haastattelussa ja kertoi Metro-lehden mukaan myös omat tuntemuksensa toisen lapsen yrittämisestä. Hän oli kertonut harjoittelevansa lapsen tekemistä todella ahkerasti ja harrastavansa seksiä Kimin kanssa niin monesti päivässä kuin mahdollista. Hän lisäsi vielä terveiset pienelle tyttärelleen kertomalla, että he yrittävät kovasti North Westin vuoksi sillä tyttö tarvitsee sisaren.