Kissat kävelevät kuin ihmiset – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat eläinten touhuja katsellessa välillä makeat naurut. Monet karvaisten lemmikkien tempaukset näyttävät todella huvittavilta eivätkä omistajat luultavasti koskaan kyllästy niiden videolle tallentamiseen.

Nyt kahdella jalalla kävelevistä kissoista on tehty hauska kooste, joka kääntää kyllä huonoimmankin päivän hyväksi ja saa katsojan suupielet kohoamaan ylöspäin. Videolla perheiden lemmikkikissat kävelevät kahdella jalalla ja heidän tallustelunsa näyttää todella huvittavalta.

Jotkut hyppivät, perääntyvät takaperin, kävelevät zombimaisesti selkä kyyryssä ja askeltavat tavallisesti eteenpäin kahdella jalalla. Etutassujen asento on kissoilla hauskasti kyljissä kiinni ja ne pysyvät ihan paikoillaan.

Eläinten tempaukset ovat aina hauskoja varsinkin, kun eläinten käytös muistuttaa jotain ihmisille ominaista toimintoa. Olemme nähneet puhuvia kissoja ja lintuja, kirkuvia lampaita ja hiljattain kerroimme suloisesta siperianhuskyn pennusta, joka jokelteli omistajansa sylissä kuin vauva. Takatassuilla kävelevät kissat ovat kirsikkana kakun päällä.