Leonardo DiCaprio antoi Rihannalle elokuvaroolin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Leonardo DiCaprion huhutaan heilastelevan kuuluisan pophtähti Rihannan kanssa. Romanssin roihuamisen puolesta puhuu myös Leonardon vaatimus saada Rihannalle rooli tulevasta The Crowded Room -elokuvasta.

The Mirror -lehden mukaan Rihanna näyttelisi elokuvassa Leonardon roolihahmon uhria. Tosielämään pohjautuvassa elokuvassa DiCario näyttelee Billy Milligania, joka kärsii jakautuneen persoonallisuuden häiriöstä.

Milliganin uhrin rooliin on nyt kaavailtu poptähti Rihannaa. Ajatus ei suinkaan ole huono, sillä intensiivisen ja raa’an kohtauksen kuvaaminen on todennäköisesti helpompaa, jos näyttelijöiden välillä on oikeanlaista kemiaa.

Rihannalla on muutamia elokuvarooleja takanaan ja hän haluaisi panostaa jatkossa vielä enemmän näyttelijäuraansa. Ilmeisesti Leonardo on halunnut auttaa ihastustaan hänen tavoittelemassaan haaveessa.