Perheen pikkukoira huolehti vauvasta – suloisuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsiin tottumattomista koirista saattaa pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä lasten nopeita liikkeitä. Varsinkin pienet koirat voivat oppia säikkymään lapsia, koska niitä on helpompi satuttaa. Isommat koirat ovat monesti leppoisampia lasten ympärillä ja kestävät silloin tällöin taaperoiden rakastavia ja välillä rajujakin otteita.

Nyt pienestä Misty-nimisestä yorkshirenterrieristä on julkaistu YouTubeen herttainen video, jossa se osoittaa huolenpitoa vauvaa kohtaan. Misty alkaa videolla siirtelemään vauvan peittoa ja keinuttaa kevyesti vaunuja. Lopulta paljastuu, että Misty peitteli vauvaa ja videon päätyttyä vauvan jalat onkin täysin peitettynä lämpimällä viltillä ja peiton reunat on taiteltu vauvan suojaksi.

Mistyn omistaja on kirjoittanut videon alle, että heti koiran aloitettua tämän hellyttävän toiminnan hän otti kameran käteen ja alkoi kuvaamaan koiraa ja vauvaa. Onneksi omistaja huomasi tilanteen ajoissa, että sai tämän suloisen hetken tallennettua itselleen muistoksi, kun koira hoivasi vauvaa.