Televisiokaunotar lekotteli uikkareissa – hohtava näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähtenä ja televisiojuontajana tunnettu Audrina Patridge on kuuluisa myös kauniista bikinivartalostaan ja nykyisin myös NBC 1st Look -ohjelman juontajattarena. Tähtönen julkaisee usein kuumia lomakuvia Instagramissa faniensa iloksi, mutta eilen hän päätyi vaihteeksi paparazzikuviin.

Audrina kuvattiin Los Angelesissa lekottelemassa uima-altaalla yksiosaisessa hopeanvärisessä uima-asussa. Patridgen kiireiseen aikatauluun mahtuneen vapaapäivän hän vietti aurinkoa palvoen ja kirjaa lukien.

Taannoin Audrina Patridge kiinnitettiin esiintymään Saturday Night Live -hittiohjelman 40-vuotisjuhlan jaksossa. Kuvien perusteella tähtösen loma oli onnistunut ja kaunokainen toivottavasti ehti ladata akkunsa ennen palaamista työnsä pariin.