Taapero imitoi eläimiä – ihastuttava taito!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ihastuttavat vanhempiaan usein uusilla taidoillaan ja pienenä ne oppivatkin joka päivä kaikkea uutta. On hauska seurata vierestä, kun lapsi alkaa puhumaan ja oppii näin myös uuden tavan ilmaista itseään.

Vauvoistakin huomaa, että heillä olisi kaikenlaista mielessä, mutta sitä ei vain saa vielä sanotuksi. Nyt YouTubeen on julkaistu hellyttävä video pienestä Violet-nimisestä tytöstä, joka on oppinut matkimaan erilaisia eläimiä.

Violet istuu videolla äitinsä sylissä ja äiti kysyy vuorotellen Violetilta, miltä mikäkin eläin kuulostaa. Violet alkaa ääntelemään samalla tavoin kuin uskoisi eläintenkin ääntelevän.

Violet matkii todella suloisesti erilaisten eläimien ääntä. Hän tietää tarkallen miten hiiri, aasi, hevonen, kissa ja leijona sanovat ja osaa puhua niiden kieltä. Violetin hurmaava taito on varmasti monien sukujuhlien hurmaava ohjelmanumero vähintäänkin omalle kahvipöytäseurueelle. Violetin esittämä leijonankarjaisu on ehkäpä eläinimitaatioista parhain.