Maailman taipuisin nainen aiheutta kylmiä väreitä – älä kokeile samaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen Julia ”Zlata” Guenthel on toistuvasti nimetty maailman elastisimmaksi naiseksi, eikä turhaan, sillä nainen pystyy vääntämään itsensä asentoihin, jotka eivät pitäisi olla ihmisille mahdollisia. Nyt Zlata esittelee hurjia taitojaan Youtube-videon muodossa.

Tuoreella videolla Zlata opettaa katsojalle näyttäviä joogaliikkeitä. Asentoja ei tosin kannata yrittää itse perässä, sillä tavallinen ihminen onnistuisi todennäköisesti lähinnä taittamaan niskansa yrittäessään matkia naisen uskomattomia liikesarjoja.

Taiteilijanimellä Zlata esiintyvä tähtönen on jo vuosien ajan kiertänyt maailmaa tekemässä esityksiä kumimaisella vartalollaan. Zlata on myös julkaissut useita videoita ja muun muassa kalentereita, joissa hän esittelee joustavuuttaan. Nykyään saksassa asuva joogataituri on harjoitellut voimisteluliikkeitä ja venytyksiä neljävuotiaasta asti.