Furby-hittilelu koki muodonmuutoksen – lelu kuin ilmetty Tähtien sota -hahmo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Elektroniset Furby-pehmolelut ovat ihastuttaneet lapsia ja aikuisia jo vuodesta 1998 saakka. Suloinen ja aktiivinen robottilelu on ollut valtava myyntimenestys. Leluvalmistaja Hasbro on nyt päättänyt tuunata hittilelunsa nyt uuteen uskoon.

Uusi versio Furbysta on ollut esiteltävänä useilla lelumessuilla. Furby on muuttunut Furbaccaksi, sillä se on saanut Tähtien sodasta tunnetun Chewbacca-hahmon kaltaisen tyylinvaihdoksen. Pieni Furbacca on riemastuttava näky ja vetoaa varmasti Tähtien sota -elokuvien faneihin ja elokuva-aiheisien lelujen keräilijöihin, puhumattakaan pienistä lapsista.

Lelumessuilla esitelty Furbacca äänehti hassulla tavalla ja Metro-lehden mukaan se on aiempiin versioihin verrattuna interaktiivisempi. Toivottavasti näitä ei mainosteta televisiossa, sillä jokainen lapsi, joka tämän näkee, varmasti haluaa sen omakseen.