Katutaiteilijan temppu vetää sanattomaksi – älä kokeile tätä kotona!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Notkea katutaiteilija oli herättänyt kadulla parveilevien ihmisten huomion. Suuri ihmisjoukko oli kerääntynyt miehen ympärille seuraamaan hänen temppuiluaan. Viihdyttävä ja esiintymistaitoinen mies nauratti sivullisia kummallisilla stunteillaan.

Sitten taiteilija valitsi yleisön joukosta vapaaehtoisen hänen uhkarohkeaan temppuunsa. Nainen toimi miehen ohjeiden mukaisesti ja seisoi liikkumatta paikoillaan. Erään tapausta kuvanneen sivullisen kameraan on taltioitunut hurja volttitemppu.

Mies otti vauhtiaskeleet ja hyppäsi voltilla naisen yli. Temppu onnistui täydellisesti ja taiteilija sai raikuvat aplodit. Sen jälkeen hän päätti suorittaa astetta haastavamman tempun.

Mies hyppäsi seuraavaksi kuuden ihmisen yli voltilla. Temppuilijan taidot saavat katsojan hämilleen ja mikäli stuntteja ei olisi kuvattu videolle, olisi vaikea uskoa, että joku kykenee suoriutumaan niistä.