Perhe pelasti linnun hengen – eivät arvanneet mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen perhe pelasti kaksi vuotta sitten Bilgola Beach -rannan lähistöltä löytämänsä haavoittuneen isohuiluvariksen. ABC-uutisten mukaan pelastettu lintu kiintyi perheeseen ja jäi heille asumaan. Isohuiluvariksesta on tullut yksi perheenjäsenistä ja se nauttii rakkaidensa seurasta päivittäin tekemällä heidän kanssaan yhdessä kaikkea mahdollista.

Bloomin perhe adoptoi vahingossa isohuiluvariksen pelastettuaan linnun, koska se halusi jäädä perheen luo asumaan. Bloomit nimesivät linnun Penguiniksi ja se muistuttaakin pientä pingviiniä väritykseltään. Penguin on nyt yksi Bloomin perheenjäsen ja se on todella läheinen kaikkien perheeseen kuuluvien kanssa. Lintu muun muassa nukkuu lasten kanssa samassa sängyssä.

Penguinista on tullut jo sosiaalisessa mediassa tunnettu ja sen omaa Instagram-tiliä seuraakin yli 8.200 fania. Instagram-tilillä on paljon upeita kuvia Penguinin ja perheen sopuisasta yhteiselosta. Lintu näyttäisi tekevän perheen kanssa kaikkea päiväunien nukkumisesta aina musisointiin ja kuntoiluun asti.

Kissing Oli goodbye for school @oli_bloom

Kuva, jonka Penguin Bloom (@penguinthemagpie) julkaisi

Love ya Roo. Xx @roobloom

Kuva, jonka Penguin Bloom (@penguinthemagpie) julkaisi

Tuesday morning pump @samjbloom

Kuva, jonka Penguin Bloom (@penguinthemagpie) julkaisi

Soft perch @oli_bloom

Kuva, jonka Penguin Bloom (@penguinthemagpie) julkaisi

Coldplay before school @noah_bloom

Video, jonka Penguin Bloom (@penguinthemagpie) julkaisi