Poikaystävä pilaili sukupuolitaudilla – tyttöystävältä odottamaton vastaisku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pilailua harrastava poikaystävä oli jälleen kerran päättänyt jekuttaa tyttöystäväänsä. Mies oli suunnitellut pilan, jossa hän antaisi tyttäystävänsä ymmärtää, että hän oli saanut sukupuolitaudin. Nuoren miehen ystävä oli lupautunut esittämään miehen lääkäriä.

Piilokamera kuvasi hetken, jolloin poikaystävän puhelin soi ja lääkäri kertoi, että hän oli saanut sukupuolitautitestien tulokset. Koska mies ei voinut puhua lääkärin kanssa tyttöystävänsä kuullen, aikoi hän palata asiaan myöhemmin.

Ennen puhelun päättymistä ”lääkäri” möläytti, että nuorukaisen olisi syytä käyttää kondomia harrastaessaan seksiä ja noudattaa varovaisuutta. Tyttöystävä kuuli lääkärin puheen ja tajusi sen tarkoittavan sitä, että miehen tulokset olivat olleet positiivisia.

Kauhistunut tyttöystävä kertoi poikaystävälleen, että sukupuolitauti oli todennäköisesti häneltä peräisin, sillä tyttö oli saanut kuulla, että hänellä oli tauti.

Yllättäen pilan asetelma oli kääntynyt päälaelleen, sillä poikaystävä sai tietää, että hänen kumppanillaan oli oikeasti sukupuolitauti. Lopuksi selvisi, että myös tyttöystävä oli pilaillut, sillä hän oli kyllästynyt miehen jatkuviin jekkuihin. Nainen oli etevällä tavalla kääntänyt miehen pilailut omaksi edukseen.