Älä ota selfietä tulipalon sattuessa – tässä nolo esimerkki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Roska-astiassa roihuva tulipalo oli houkutellut kadulla kävelleet ihmiset seuraamaan tilannetta New Havenissa, Connecticutissa. Kaksi Applen toimipisteellä työskentelevää työtoveria oli kohdannut toisensa kadulla ja he olivat päättäneet ottaa selfien tilanteesta.

Thomas Lavery ja Krystine Hall asettautuivat poseeraamaan kadulla niin, että roihuava roska-astia näkyi taustalla. Palomiehet olivat saaneet hinattua roska-astian keskelle katua, jotta palo ei pääsisi leviämään.

Turhamaisesti selfiessä poseeranneet työtoverit keskittyivät kuvaussessioonsa eivätkä tajunneet olevansa liian lähellä palomiesten sammutusoperaatiota. Ennen kuin he ehtivät tajuta tilanteen oli jo liian myöhäistä. Valtavalla paineella purkautuvat vesisuihku osui suoraan heihin. Selfieiden ottaminen oli kostautunut väkivaltaisella ja märällä tavalla.