Kuolleen lapsen haamu ilmestyi perhekuvaan? ”Joku tarttui jalkaan vedessä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen perhe oli taannoin viettämässä kaunista kesäpäivää joenrannalla Helidonissa Brisbanen länsipuolella, kun paahtava helle sai perheenjäsenet innostumaan vedessä telmimisestä. Yksi perheenjäsenistä räpsi kuvia iloisesta päivästä, ja perheen yllätykseksi yhteen kuvaan oli ilmestynyt jotain ylimääräistä.

Vedessä telmivän perheen joukossa oli yksi ylimääräinen lapsi. Kun paikalliset kuulivat oudosta ilmiöstä kuvassa, selvisi perheelle, että kyseisellä uimapaikalla oli hukkunut 13-vuotias tyttö sata vuotta sitten vuonna 1915. Monen mielestä kuvassa näkyy 100 vuotta sitten menehtyneen tytön kummitus.

Kuvan ottanut Kim Davison kertoi ottaneensa otoksen puhelimensa kameralla, joten kyseessä ei voinut olla kuvien kehitysprosessissa syntynyt virhe. Kuva on julkaistu Facebookissa ja se on saanut melkoisen kohun aikaan. Paranormaaleja ilmiöitä tutkineet ovat pitäneet kuvaa kiistattomana todisteena aaveiden olemassaolosta. Kuvaa tutkineet ammattikuvaajat ja asiantuntijat eivät ole löytäneet selitystä kuvaan ilmestyneeseen ilmiöön.