Jos katse voisi… Kanye Westin ja Kimin äidin kylmä tuijotuskisa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikaystäville jännittävä paikka on yleensä se, kun he tapaavat tytön vanhemmat ensimmäistä kertaa. He haluavat olla edukseen ja miellyttää tytön äitiä ja isää. Monesti tyttäret ovatkin isiensä silmäteriä ja heidän luottamuksensa voittaminen saattaa viedäkin vähän aikaa ja vaatia muutaman tapaamisen.

Kanye West oli Kim Kardashianin äidin Kris Jennerin keskusteluohjelmassa vieraana vuonna 2013, kun Kanyen ja Kimin suhde oli vielä melko tuore. Nyt Bill Smith on ladannut YouTube-tililleen aivan uudenlaisen version haastattelussa, josta on poistettu keskustelu kokonaan. Jäljelle jäänyt pelkkä tuijotus ja asentojen vaihtaminen on todella vaivaannuttavaa katsottavaa.

Kris oli alkuperäisessä haastattelussa Kanyelle lempeä ja he keskustelivat yhdessä mukavista aiheista, mutta tässä dialogittomassa versiossa tunnelma on aivan toinen. Tällainen tilanne ja kylmä tuijotuskisa anopin kanssa olisi varmasti jokaisen vävyehdokkaan mielestä hermostuttava kokemus.