Päivän hyvä työ: Nainen lahjoitti hiuksensa sairaalle pikkutytölle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiuksia pidetään naisten kruununa ja monet ovat todella tarkkoja hiuksistaan ja niiden hoitamisesta. Jotkut ihannoivat pitkiä hiuksia eivätkä leikkaisi niitä mistään hinnasta. Eräs nainen teki upean teon ja leikkautti hiuksensa todella hyvän tarkoituksen vuoksi.

Hannah-niminen nuori nainen päätti leikkauttaa hiuksensa ja lahjoittaa ne Wigs For Kids -järjestön kautta jonkun lapsen perheelle, jossa lapsi on sairauden vuoksi menettänyt omat hiuksensa. YouTube-videolla näytetään, miten lahjoittaminen käytännössä onnistuu ja miten Hannahin hiukset kulkeutuvat omilta harteilta peruukiksi ja päätyvät lopulta Bridget-nimiselle tytölle.

Hiukset ovat naisille tärkeä asia ja sitä ne ovat myös jo pikkutytöille. Tytöt haluavat tuntea itsensä kauniiksi aivan kuten muutkin. Monet sairastuneiden lasten perheet ovat täysin lahjoitusten varassa ja kauniit aidoista hiuksista tehdyt peruukit ovat monesti sellainen ylellisyys, jota heillä ei ole varaa tarjota lapselleen.