Vauvan sukupuolen ennustus pieleen – isovanhempien hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michiganilainen pariskunta oli hakeutunut sairaalaan vaimon synnytyksen käynnistyttyä. Pari oli saanut ennusteen, jonka mukaan heidän lapsukainen tulisi olemaan tyttö. Maailmaan putkahtanut pienokainen olikin kaikkien yllätykseksi poika.

Vanhemmat päättivät pitää asian isovanhemmilta salassa, jotta he voisivat järjestää heille hauskan yllätyksen. Perheenisä Kyle kuvasi videolle isoäidin reaktion, kun hän alkoi vaihtaa vastasyntyneelle vaippaa. Vaipan sisältä paljastui suuri yllätys ja isoäidin kasvot venähtivät valtavaan hämmästykseen.

Totuus yllätti myös toiset isovanhemmat ja perheen riemulla ei ollut rajoja. Pariskunnalla oli entuudestaan pieni tyttö, joten siskon sijaan hän olikin saanut veljen. Perheen julkaisema video todistaa, että koskaan ei voida olla täysin varmoja syntyvän lapsen sukupuolesta. Tällä kertaa perhe koki melkoisen yllätyksen.