Hylkeen hervoton ”nauru” yllätti luontokuvaajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Norfolkilaisella rannalla loikoilee hylkeiden monilukuinen yhteisö. Leikkisät nisäkkäät ovat nauttineet aurinkoisista päivistä rantavedessä lepäillen. Paikalliset luontokuvaajat ovat olleet hylkeiden yhteisöstä kiinnostuneita.

Amatöörikuvaaja Mark Reeve huomasi, että yksi hylkeistä erottui selvästi joukosta. Aina, kun eläintä lähestyi kameran kanssa, alkoi se äännehtiä kummallisella tavalla. Reeve epäili, että hylje lauloi tai nauroi hänelle.

Daily Mail -lehden mukaan muutkin alueella vierailleet olivat huomanneet, että yksi hylkeistä rakasti huomiota ja esiintymistä. Useat kuvaajat olivat onnistuneet taltioimaan hylkeen huvittavan ääntelehtimisen videolle. Reeven mukaan hylje ei käyttäytynyt aggressiivisesti ja sen ääntelyllä oli enemmänkin tervehtivä sävy.