Mitä ihmettä?! Kanye West jakoi Kimin alastonkuvia Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian nähtiin taannoin alasti tuoreella videolla, joka mainosti Rikkaat Kardashianit -realitysarjan tuoretta kautta. Sarjan uudet jaksot alkoivat Yhdysvalloissa 15. maaliskuuta, ja julkkisperheen arkea kuvaava ohjelma tulee jatkumaan televisiossa ainakin vielä kolmen tuotantokauden verran.

Kimin aviomies, räppäri Kanye West innostui hehkuttamaan vaimoaan Twitterissä maanantai-iltana. Mies jakoi kuvankaappauksia realitytähden alastomista valokuvaussessioista, ja siinä sivussa onnitteli häntä Rikkaat Kardashianit -sarjan uusista jaksoista ja 30 miljoonasta Twitter-seuraajasta.

– Olen niin onnekas, Kanye hehkutti kokonaan capslockeilla kirjoitetussa twiitissä, jakaen samalla vaimonsa alastonkuvan.