Ällistyttävä pako sellistä – mies livahti kaltereiden välistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Afrikkalaisessa vankilassa on kuvattu mielenkiintoinen temppu, jossa mies näytti, kuinka helppoa on sujahtaa karkuun kaltereiden välistä. Hoikkarakenteinen ja taipuisa mies oli kehuskellut, että hän pääsee karkaamaan lukitun oven läpi.

Miehen temppu on kuvattu videolle ja se on hämmästyttävää katseltavaa. Muutamissa sekunneissa mies on taiteillut itsensä kalterioven toiselle puolelle. Video osoittaa, että kyseinen mies pääsisi pakenemaan vastaavanlaisen oven läpi 30 sekunnissa.

Mies osoitti, että kyseisessä vankilassa on vakava heikkous. Mikäli kaikki vankilan ovet ovat samanlaisia, ei hoikkia ja taipuisia vankeja pidättele mikään. Tempullaan mies sai vankilasta karkaamisen näyttämään lasten leikiltä. Onneksi kyseinen temppu oli kuvattu viranomaisten valvonnassa.