Hailie Jade Mathers pakoilee julkisuutta – kuvat viimein julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka hiphop-tähti Eminemin tyttärestä on varttunut tyrmäävä kaunotar. 19-vuotias Hailie Jade Scott Mathers on varttunut piilossa julkisuudelta, ja hänen suojeleva isänsä toivoo tyttärelleen yksityistä elämää poissa viihdekuvioista.

Hailie on aina ollut räppärin silmäterä, eikä mies halua tyttönsä joutuvan median pyöritykseen. Eminem tietää kuinka raadollinen viihdebisnes voi olla. Neitokainen on panostanut koulunkäyntiin ja hän on kertonut olevansa kiinnostunut opiskelemaan joko psykologiaa tai yrittäjyyttä Michiganin osavaltion yliopistossa.

Näillä näkymin kaunokaisesta tulee vielä korkeasti koulutettu bisnesnainen. Isänsä toiveiden mukaisesti Hailie aikoo kouluttautua oikeaan ammattiin, eikä hän tavoittele uraa julkisuuden parissa. Kaunottaresta julkaistujen kuvien perusteella Hailiesta on varttunut tyrmäävä ilmestys ja räppäri-isä on varmasti tyttärensä saavutuksista ylpeä.