Hervoton parodia Justin Bieberin photoshoppauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin Calvin Klein alusvaatemainos nosti jokunen kuukusi sitten mediassa kohun, koska kuvan uskottiin olevan vahvasti photoshopattu. Monet tahot kommentoivat kuvaa, ja siitä on julkaistu useita eri versioita, jotka ovat hyvin eri näköisiä mainoksen kanssa.

Alkuperäisiksi väitettyjen käsittelemättömien kuvien altoutta ei olla kuitenkaan voitu todistaa. Nyt Collegehumor on julkaissut Youtubessa videon, joka paljastaa Justin Bieberin mainoskuvien muokkausprosessin ja millainen kuva on alunperin ollut. Videossa Justinin päältä katoaa lihakset, tatuointeja ja hänen miehinen varustuksensa on huomattavasti pienempi.

Äskettäin viiden miljoonan katselukerran rajan ylittäneen videon alussa kerrotaan, että myös julkisuuden henkilöt kokevat paineita tavoitella täydellisyyttä ja sen vuoksi hyvävartaloisetkin haluavat kuviaan käsiteltävän. Videon edetessä todellinen yllätys paljastuu, kun Justin Bieber näyttääkin alunperin olleen jotain aivan muuta.