Mad Men -kaunotar alastomana lehdessä – miesfanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen draamasarja Mad Men lähenee loppuaan Yhdysvalloissa, sillä viimeisen tuotantokauden toinen puolikas alkaa AMC-kanvalla huhtikuussa. Yksi sarjan myötä maailmanmaineeseen nousseista tähdistä on January Jones.

January Jones nähdään nyt kauneudenhoitotuotteita valmistavan Violet Greyn The Violet Files -lehden kuvasarjassa. Muuntautumiskykyinen näyttelijätär nähdään viidessä erityylisessä otoksessa, joista yhdessä hän poseeraa yläosattomissa.

January Jones on tullut tunnetuksi Mad Men -draamasarjasta, jossa hän näyttelee muun muassa Jon Hammin ja Christina Hendricksin kanssa. 37-vuotias nainen on tähdittänyt myös elokuvia, kuten American Wedding, Unknown ja X-Men: First Class. Jones synnytti vuonna 2011 Xander-pojan, jonka isän henkilöllisyyttä hän ei ole paljastanut medialle. Hän söi synnytyksen jälkeen kuivatusta istukastaan tehtyjä kapseleita, koska uskoi toipuvansa paremmin niiden avulla.