Kate Upton on uhkea ilmestys tuoreissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen supermalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Näyttävistä muodoistaan tunnettu vaaleaverikkö on tuttu näky esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuilta.

Nyt Kate Upton nähdään Express-vaatemerkin mainoskampanjassa. Tähden kotiosavaltiossa, Floridassa, otetuissa näyttävissä kuvissa huippumalli esittelee muun muassa yhtiön kesäisiä uimavaate- ja bikiniuutuuksia.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovs.