Käytännön pila Apple-liikkeessä – pilailijat suosittelivat Microsoftin tuotteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Applen tuotteita pidetään yleisesti melko korkealaatuisina, tehokkaina ja varsin tyylikkäinä. Apple on onnistunut brändäämisessään niin hyvin, että se voi pyytää kilpailijoihinsa verrattuna samankaltaisista tuotteista moninkertaisen hinnan.

Appleen ihastuneet ovat yleensä melko merkkiuskollisia, mutta eräs kaveriporukka halusi saada heidän päänsä kääntymään. NelkFilmz teki käytännön pilan, jossa nuoret miehet soluttautuivat Applen myymälään. Miehillä oli myyjien paitojen kanssa lähes identtiset paidat yllään ja he alkoivat palvella asiakkaita.

Pilailijat ryhtyivät suosittelemaan asiakkaille Microsoftin tuotteita Applen tuotteiden sijaan ja saivat onnistuneesti käännytettyä ostamaan tulleita asiakkaita pois Applen liikkeestä.

Eräs miesasiakas katseli iPad-tabletteja, kun myyjä tuli paikalle. Mies kertoi tarvitsevansa uuden iPad Air -tabletin, koska edellinen pitää omituista ääntä. Myyjäksi pukeutunut tunnusti asiakkaalle, että itseasiassa Applen tabletit ovat todella huonoja ja kehotti miestä menemään toiseen liikkeeseen ja hankkimaan jonkun Microsoftin tabletin.

Eräs myyjistä hälytti apua paikalle huomattuaan myyjäksi tekeytyneen nuoren miehen, jota ei ollut nähnyt aiemmin. Huijarimyyjä irtisanoutui dramaattisesti ja kehotti vielä viimeisen kerran kaikkia asiakkaita seuraamaan häntä ja menemään Microsoftin myymälään.