Surffaajalle yllättävä kaveri – merileijonan poikanen hyppäsi kyytiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Diegon rannikon kupeessa surffannut Dan Murphy yllättyi saamastaan seurasta. Aaltoa odottelevan miehen viereen uiskenteli leikkisä merileijonan poikanen. Hetken tutustumisen jälkeen poikanen kapusi miehen lainelaudalle.

Rakkaus vedessä temmeltämiseen yhdisti miestä ja merileijonan poikasta. Pian kaksikko huomasi olevansa erinomaisia surffikavereita, sillä poikanen nautti kyydistä, kun Murphy lautaili aaltojen päällä. Surffaajan ystävä seurasi vierestä miehen ja merileijonan kaveruutta ja hän ikuisti yhteiset hetket ilahduttaviksi valokuviksi.

Daily Mail -lehden mukaan merileijona viihdytti surffaria tunnin ajan. Sitten poikanen sukelsi omille teilleen. Todennäköisesti nälkä yllätti pienen vesipedon. Murphy ei ole ensimmäinen surffaaja, jota merileijonat ovat alueella käyneet tervehtimässä, mutta Danille kokemus oli ainutlaatuinen ja hän toivoo törmäävänsä samaan kaveriin vielä uudestaan, kun hän lähtee lainelautailemaan.