Lyhytkasvuinen bodari rakastui 190-senttiseen kaunottareen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kehonrakentaja Anton Kraft on tyttöystävänsä China Bellin kanssa parivaljakko, joka kiinnittää ohikulkijoiden huomion kadulla. Lyhytkasvuinen Anton on nimittäin 130 senttimetriä pitkä, kun taas China on 190 senttinen kaunotar, joka rakastaa korkeiden korkokenkien pitämistä.

Pituuseroa pariskunnalla on yhteensä 60 senttiä. Pari on sitä mieltä, että heidän pituuseronsa on vain numeroita, joilla ei ole merkitystä. Rakkaudestaan ylpeä pariskunta huokuu itsevarmuutta ja se tekee parista entistä näyttävämmän.

Anton ja China ovat osallistuneet hiljattain Barcroft TV -kanavan haastatteluun, jossa he kertoivat minkälaisia ennakkoluuloja ihmisillä on heitä kohtaan. Kraft ja Bell ovat kuin kuka tahansa pariskunta. China Bell kertoi avoimesti olevansa transgender, kun hän alkoi tapailla Antonia ensimmäistä kertaa netin välityksellä. Parin mielestä heidän erilaisuutensa on suuri rikkaus, joka tekee heidän suhteestaan entistä vahvemman.