Koira jätettiin autoon – kosti todella kuuluvalla tavalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkieläimiä ei pitäisi koskaan jättää yksin kuumaan lukittuun autoon edes lyhyen kauppareissun ajaksi. Suomessakin kesähelteet saattavat äityä niin tukaliksi, että edes täällä koiran jättäminen autoon ei ole sallittua.

Eräs omistaja oli jättänyt ranskanbulldogginsa autoon ilmeisesti siksi aikaa, kun hän lähti käymään asioillaan. Koiralla ei riittänyt kärsivällisyys omistajansa odottamiseen ja se päätti hieman vauhdittaa omistajansa saapumista.

Koira saikin paljon huomiota osakseen soittamalla auton torvea yhtäjaksoisesti. Koiran viileä ilme torvea soittaessa antaa vielä viestin perille siitä, että se on nyt hieman loukkaantunut.

Koira voi saada kuumassa autossa lämmön aiheuttamia oireita, pahimmassa tapauksessa kohtauksen ja siltä voi myös loppua happi kesken. Koirat voivat myös protestiksi alkaa tekemään tuhojaan autossa ja voivat esimerkiksi repiä auton penkkien verhoiluja auki. Onneksi tässä kohtaa kyse oli kuitenkin vain äänekkäästä protestoijasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.