Identtiset kolmoset järjestivät identtiset kolmoishäät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Identtiset kaksoset saavat välillä monen tutun pään pyörälle, koska ikinä ei voi olla täysin varma, kumpiko kaksonen on kyseessä. Kaksoset voivat välillä höynäyttää ystäviään ja lähimmäisiään tekeytyessään sisarekseen.

Nyt eräät identtiset kolmoset vetivät kuitenkin pisimmän korren näyttäessään toisiltaan. Brasilialaiset identtiset kolmoset pitivät identtiset häät. Naiset ovat täysin samannäköisiä ja jokaisella morsiamella on samanlainen tyyli. Puvut näyttävät identtisiltä, mutta niiden olkaimet ovat hiukan erilaiset keskenään.

Sulhasille kolmosista oikean siskon tunnistaminen on helpotettu erivärisillä morsiuskimpuilla. Miesten täytyy vain muistaa, minkä värinen oman vaimon kukkakimppu olikaan. Siskokset halusivat kokea tärkeän päivän toistensa kanssa ja olla täysin toistensa tukena.

Avioparit poseerasivat päivän aikana hauskoissa yhteiskuvissa, joissa he olivat ottaneet täysin samanlaiset poseerausasennot. Häävierailla oli varmasti hankaluuksia erottaa morsiamia toisistaan, mutta niin oli ollut sulhasillakin ja morsiamet olivatkin menneet pariin otteeseen sulhasilta sekaisin.