Suomalainen rallikaato nettihitiksi: ”Anna vaan mennä ihan normaalisti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tunnetaan maailmalla erityisesti autourheilun tähtinä, sillä Suomesta on tullut monien eri lajien mestareita. Nyt verkossa leviää jälleen vauhdikkaasti eräs vähintään yhtä vauhdikas suomalainen rallivideo.

Videolla nähdään miten rallikuski Jari Huttunen kaataa Runnirock-rallin erikoiskokeella Opel Astransa, mutta onnistuu kuin ihmeen kaupalla jatkamaan vielä hetken matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Auto sai rytäkässä melkoisia vaurioita, mutta pysyi kuitenkin tiellä.

Myöhemmin ralli kuitenkin keskeytyi Huttusen osalta törmäyksessä syntyneisiin vaurioihin. Videolta on nostettu esiin erityisesti suomalaista sisua osoittava rytäkän jälkeinen toteamus: ”Ei mitään. Anna vaan mennä ihan normaalisti.”