Huikea aprillipila! Tytär esitteli vanhemmille 85-vuotiaan poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huumorintajuinen pariskunta oli päättänyt jekuttaa tyttöystävän vanhempia huvittavalla tavalla. Neitokainen aikoi nimittäin esitellä vanhemmilleen poikaystävänsä valeasussa. Nuori mies oli pukeutunut 85-vuotiaaksi vanhukseksi. Parin ratkiriemukas pila kuvattiin videolle piilokameralla.

Kun tytär esitteli vanhuksen isälleen poikaystävänään, oli isän järkytys käsin kosketeltavissa. Video paljastaa, että isä katseli vanhusta hämmästyneen ja vihaisen näköisenä, eikä hän kyennyt saamaan sanaa suustaan. Neitokaisen muut perheenjäsenet olivat myös kauhuissaan parin ikäerosta.

Hauskinta pariskunnan pilailussa oli se, että vanhus käyttäytyi töykeästi eikä edes yrittänyt tehdä vanhempiin vaikutusta. Sen sijaan mies pelleili ympäriinsä ja esitteli venyvää naamaansa perheen nuorimmille. Lopulta vanhus kertoi vanhemmille, että tytär odotti parin yhteistä lasta. Vauvauutinen oli perheenjäsenille shokki.

Lopulta mies otti naamarinsa pois ja paljasti itsensä. Perheenjäsenet alkoivat nauraa iloisina ja huojentuneina, että tyttären poikaystävä olikin hänen ikäisensä. Kiusallinen tilanne oli tullut päätökseensä ja parilla on siitä muistona riemastuttava pilailuvideo.