Koira selvisi 400 kilometriä auton puskurissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epäonninen kulkukoira oli eksynyt keskelle autotietä Kiinassa. Hätääntynyt hännänheiluttaja säntäsi vahingossa auton eteen ja henkilöauto törmäsi siihen. Kuljettaja oli ajanut kovaa vauhtia, eikä hän ehtinyt reagoida tilanteeseen.

Kuski luuli, että hän oli ajanut koiran päälle. Tapauksesta kauhistunut mies ei kyennyt palaamaan takaisin törmäyspaikalle vaan jatkoi matkaansa. Pitkän ajomatkan jälkeen kuljettaja alkoi kuulla omituista ääntä autosta. Metro-lehden mukaan kiinalaismies  kuuli koiran haukkumista ja pysäytti auton.

Kun kuljettaja meni katsomaan autonsa etupuskuria, löytyi sieltä yllätys. Puskuriin oli juuttunut kiinni koira. Karvakuono oli selvinnyt törmäyksestä hengissä ja jäänyt kiinni auton puskuriin. Mies kauhistui tajutessaan, että hän oli ajanut 400 kilometriä koiran ollessa puskurissa kiinni. 

Kuin ihmeen kaupalla koira selvisi hengissä. Eläinlääkärissä koiran vammat tutkittiin ja se sai välitöntä hoitoa. Koira oli vain lievästi loukkaantunut ja se tulee toipumaan koettelemuksesta täysin. Koira on vihdoin päässyt paikkaan, jossa siitä pidetään huolta. Kouluttamisen jälkeen koiralle etsitään uusi koti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.