Motoristin hyväsydämisyys lämmittää – hyvä teko tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikenteen seassa pujotellut motoristi oli virittänyt kypäräänsä kameran, joka taltioi ajomatkan tapahtumat videolle. Moottoripyöräajelu sai yllättävän käänteen, kun kuski näki jalkakäytävällä jotain huolestuttavaa.

Mies päätti toimia oikein ja kaahasi paikalle. Videolta paljastui, että motoristi oli nähnyt vanhuksen kaatuvan jalkakäytävällä ja hän meni auttamaan maassa makaavaa vanhaa naista. Kompastuminen oli saanut naisen nolostumaan ja hän epäröi ottaa miehen tarjoaman avun vastaan. Lopulta mies tarttui vanhusta käsivarresta ja auttoi hänet ylös.

Paikalle riensi pian myös toinen sivullinen, joka oli nähnyt naisen kaatuvan. Vaikuttaisi siltä, että tässä asuinkorttelissa on toisistaan välittäviä ja avuliaita ihmisiä. Erityisesti motoristin hyväsydämisen teon seuraaminen oli ilahduttavaa katseltavaa. Miehen tekoa on ylistetty sosiaalisessa mediassa. Nykypäivänä on harmittavan harvinaista, että ihmiset rientävät toistensa apuun samanlaisella omistautumisella.