Gigi Hadid esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori huippumalli Gigi Hadid on valittu Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin. Kaunotar esittelee kuvissa häikäisevän upeita muotiluomuksia stailattuna 70-luvun tyylin mukaisesti. Givenchyn huippumuotiin pukeutunut Hadid on hurmaava ilmestys.

Daily Mail -lehden mukaan Harper’s Bazaar on valinnut mallit kuvauksiinsa harkiten, sillä kevään muoti ja kauneus -erikoispainos tullaan esittelemään ympäri maailmaa. Samat kuvat julkaistaan jokaisessa 32 lehden ulkomaisessa painoksessa.

Gigi Hadid on ollut lehtikuvista innoissaan. Kaunotaren 70-luvun tyyliä rikkoo futuristinen maskeeraus, jossa neitokaisen erikoinen luomiväri varastaa huomion. Gigin silmäluomien keskellä on kohta, jota musta luomiväri ei peitä. Hadidista otetut kuvat ovat upeita ja neitokainen on jälleen kerran onnistunut muotikuvissaan.

TOWEL SERIES BY MARIO TESTINO x @codysimpson First couple #TowelSeries!! We love you @mariotestino, thank you!

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

⛅️Check out the video footage from my @SI_Swimsuit 2015 shoot, link in bio xx

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi