Äiti takavarikoi teinipojan kännykän – sai rajun raivokohtauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-iässä ystävät ovat todella tärkeitä ja monista voi tuntua, että ystävät ovat ainoita, jotka heitä oikeasti ymmärtävät. Osa nuorista ei tule teini-iässä toimeen vanhempiensa kanssa ja osa vanhemmista saattaa kurinpitokeinona rajoittaa nuoren menemisiä ja heille tärkeää yhteydenpitämistä ystäviin.

Eräs 13-vuotias poika otti todella raskaasti sen, että hänen äitinsä takavarikoi pojalta älypuhelimen pois. Puhelin oli pojalle elintärkeä, eikä hän epäröinyt näyttää tuohtumistaan. Dayton Daily News -lehden mukaan poika oli sylkenyt äitinsä kasvoille, lyönyt isäpuoltaan pullolla selkään ja rynnännyt ulos.

Seuraavana vihan purkamisen kohteena poika oli ottanut käsittelyynsä äidin auton, joka oli parkkeerattuna tien viereen. Poika hajotti auton tuulilasin, minkä jälkeen hän karkasi kotoa. Katso kuva tästä. Poika oli kuitenkin muutaman tunnin kuluttua tullut takaisin kotiin, jolloin poliisi oli hakenut pojan pois.

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa eräs äiti oli ottanut tyttäreltään puhelimen pois. Tytär oli tämän vuoksi yrittänyt myrkyttää äitinsä kahdesti. Henkilökohtaisten tavaroiden vieminen näyttäisi aiheuttavan vahvoja tunteita, mutta toivottavasti nuoret ovat ottaneet kiinni jäätyään näistä tilanteista opikseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.