SDP painoi vaalimateriaalinsa Virossa: ”Työtä Suomelle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan käynnissä eduskuntavaalien kiivaimmat hetket, kun ensi sunnuntaina on varsinainen äänestyspäivä. Samalla eri puolueiden taustalta on noussut esiin melko nolojakin paljastuksia. Eilen Iltalehti kertoi SDP:n kardinaalivirheestä.

SDP liputtaa vaalikampanjassaan näkyvästi erityisesti suomalaisen työn puolesta, mutta nyt paljastui, että todellisuudessa sen oman vaalikampanjan materiaaleja on painettu Suomen sijaan halvemman työvoiman Virossa.

Puoluesihteeri Reijo Paananen myönsi Iltalehdelle virheen tapahtuneen, ja samalla vahvisti, että osa myös tulevista kampanjamateriaaleista tulee edelleen Suomen sijaan Virosta. Näin ollen SDP tukee omalla vaalikampanjallaan suomalaisten painotyöläisten sijaan virolaisten työllistämistä. Puolueen toiminta sai eilen näkyvää kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.