Chrissy Teigen paljasti sisäreitensä: ”Raskausarvet sanovat hei!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

John Legendin vaimo Chrissy Teigen on upea ilmestys. Huippumalli omistaa virheettömältä näyttävän vartalon ja upean pitkät ja hoikat jalat. Viimeaikoina julkisuuden henkilöt ja huippumallit ovat julkaisseet itsestään kuvia, joissa totuus on kuitenkin hieman toinen kuin virheettömät kuvat antavat ymmärtää.

Moni nainen sai huokaista helpotuksesta, kun Chrissy Teigen julkaisi jaloistaan aidon käsittelemättömän kuvan Instagram-tililleen. Kuvassa kaunotar istuu jalat ristissä ja paljastaa jalkojensa pienet virheet, joita moni ei tiedä julkisuudessa olevilla kaunottarilla edes olevan.

Teigen on kirjoittanut kuvaansa, että reisien yläosassa olevat mustelmat ovat tulleet, kun nainen on törmäillyt keittiön kaappien kahvoihin. Nainen lähettää kuvaa katsoville myös terveisiä raskausarviltaan, joita naisella näyttäisi sisäreisissä olevan. Huippumallitkin ovat tavallisia ihmisiä ja saavat merkkejä elämisestä ja kasvamisesta ihoonsa aivan kuten muutkin. On hienoa huomata, että he eivät pelkää näyttää niitä.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

Kuva, jonka @chrissyteigen julkaisi