Uuden Star Wars -elokuvan teaseri julkaistiin – fanit riemastuivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän mennessä kuusi osaa kattava Star Wars -saaga saa pian jatkoa uudella Star Wars: The Force Awakens -elokuvalla, jonka ensi-ilta nähdään vielä tänä vuonna. Taannoin elokuvan ensi-illan uutisoitiin olevan vaarassa siirtyä, kun Harrison Ford loukkasi jalkansa kuvauksissa. Nyt elokuvan toinen teaseri on julkaistu.

Lentäjä Matthew Myattin Twitterissä jakamat kuvat paljastivat taannoin elokuvan kuvauspaikalta tuttuja aluksia, kuten Han Solon Millennium Falconin ja X-Wing-hävittäjän. Kuvista ilmeni myös eräs erikoisempi yksityiskohta, valkoisen sijaan musta X-Wing -hävittäjä. Kuva herätti Star Wars -faneissa spekulaatiota siitä, onko hävittäjän lentäjä kenties pahiksia edustava Sith-soturi.

J.J. Abramsin tuottamassa, ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Star Wars -elokuvassa tullaan näkemään John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow. Vanhoissa rooleissa tavataan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker.